Suçlu veya hatalı kim ise mutlaka gereğini yapacağız

CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, CHP Atakum İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle seçiminde çıkan kavgaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Suçlu veya hatalı kim ise mutlaka gereğini yapacağız." şeklinde konuştu.

CHP Atakum İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle seçiminde çıkan kavgaya ilişkin açıklamalarda bulunan CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, "Kamuoyu ve basına böyle görüntüler yansıdığı için partimiz adına gerçekten çok üzgünüz. Suçlu veya hatalı kim ise mutlaka gereğini yapacağız. Ben şehir dışında olduğum için olayı görmedim. Bu tatsız durum yaşandıktan sonra arkadaşlar sadece yaşanan olay hakkında bilgi verdiler." dedi.

Özdağ, açıklamasının devamında, "Kavganın çıkma sebebi hakkında henüz hiçbir bilgim yok. Ancak kamuoyu ve basına böyle görüntüler yansıdığı için partimiz adına gerçekten çok üzgünüz. Ama suçlu veya hatalı kim ise mutlaka gereğini yapacağız. Böyle bir görüntü ortaya çıktığı için kamuoyu ve partili seçmenlerinden çok özür diliyorum" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri