Galip Öztürk, 3 Haziran'da Başbakan'ın Samsun'da yapacağı mitingde Samsunspor'a yeni stadyumun müjdesini vereceğini söyledi
Ankara'da 26 Mayıs Perşembe günü Büyük Anadolu Oteli'nde düzenlenen Türkiye Otobüsçüler Federasyonu 4. Olağan Genel Kurulu ve 4. Karayolu Ulaştırma Zirvesi'ne Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ve TOFED Kurucu Genel Başkanı Galip Öztürk ile çok sayıda sektör mensubu katıldı.
BAŞBAKAN OTOYOLLARDAKİ SON DURUMU ANLATTI
Genel kurulda Başbakan Erdoğan ile bir araya gelen TOFED Kurucu Genel Başkanı Galip Öztürk, sektör sorunları ve beklentiler ile ilgili bir süre sohbet etti. Daha sonra Başbakan Erdoğan genel kurulda katılımcılara seslendi. Erdoğan konuşmasında, Samsun, Niğde ve İzmir otoyollarından bahsetti. Başbakan Erdoğan, Samsun-Ankara otoyolunun en yakın zamanda tamamlanacağı müjdesini verdi. Başbakan Erdoğan, söz konusu yol için 2.6 milyar liralık harcama yapılacağını bildirdi.
ÖZTÜRK'TEN BAŞBAKAN'A PLAKET
Daha sonra TOFED Kurucu Genel Başkanı Galip Öztürk, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ülkeye verdiği hizmet, sektöre verdiği desteklerden dolayı özel olarak hazırlanan el yapımı bir çini plaket sundu.
BAŞBAKAN MÜJDE İLE GELİYOR
TOFED Kurucu Genel Başkanı Galip Öztürk, Başbakan Erdoğan'la yaptığı sohbet sırasında 5 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkmayı başaran Samsunspor'a Başbakan'ın başarı dileklerini ilettiğini belirterek Samsun'a yeni bir stadyumun yapılmasının gündeme geldiğini ve 3 Haziran'da yapılacak miting sırasında Samsunlulara stadyum müjdesini bizzat Başbakan'ın vermesini beklediğini kaydetti.
Stadyumu Başbakan müjdeleyecek
Türkiye Otobüsçüler Federasyonu 4. Olağan Genel Kurulu ve 4. Karayolu Ulaştırma Zirvesi'nde Başbakan Erdoğan ile bir araya gelen TOFED Kurucu Genel Başkanı Galip Öztürk, oldukça önemli açıklamalarda bulundu.
Yorum Yap
Yorumlar (19)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.