Sözler tutulacak

Salıpazarı'nda yağan karların erimesiyle peyzaj ve çevre düzenlemeleri çalışmalarına hız verildi.Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “Söz verdiğimiz projeleri yerine getirmeyi devam ettiriyoruz.''Dedi.



Samsun'un Salıpazarı'nda ilçesinde kar yağışlarının getirdiği aksaklıkların havaların ısınmasıyla beraber giderilmeye çalışıyor. Karın yerden kalması ile beraber belediye çevre düzenlemeleri ve peyzaj güzelleştirme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçe merkezimizin giriş mevkilerinden başlayıp diğer mevkilere kadar yapılması beklenen çevre düzenlemeleri , çalışmaların şehre kattığı güzelliği göz dolduruyor.
Göreve geldiği günden itibaren çalışmaları ile vatandaşlarca beğeni ve destek toplayan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “Söz verdiğimiz projeleri yerine getirmeyi devam ettiriyoruz. İlçemizin tanıtıma ihtiyacımız var. Bu yüzden şehrin çevre düzenlemelerine aralıksız devam edeceğiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BÖLGE ve İLÇELER Haberleri