Yenidoğan Mahallesi'nde Mehmet Başkürk'e ait internet kafeden bir hafta içinde 13 bilgisayar kasası ile 4 monitörün çalınması olayıyla ilgili çalışma başlatan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını inceledi.
Olay tarihlerinde 55 VE 852 plakalı bir otomobilin bölgede sıkça görüldüğünün tespit edilmesi üzerine ekipler söz konusu aracın sahibine ulaştı. Aracın bir kiralama şirketine ait olduğu ve belirtilen tarihlerde Ahmet D, Gökhan Kürşat A. Mehmet Can Ş. tarafından kiralandığını tespit eden ekipler, bu kişilere de ulaştı. Yetkililer, söz konusu 3 kişinin ifadesinde hırsızlık olaylarını itiraf ettiklerini belirtiler. Bir evde saklandığı tespit edilen bilgisayar kasalarının iş yeri sahibine teslim edildiği, şüphelilerin sorgulamalarının devam ettiği öğrenildi.
Soyguncular yakalandı
Kiraladıkları otomobille bir internet kafenin bilgisayarlarını çaldıkları öne sürülen 3 kişi, polis ekiplerince yakalandı
İlk yorum yazan siz olun