Jandarma Genel Komutanlığın emri ve bilgisi dahilinde Havza Jandarma Komutanlığı Askeri Lojmanlarına Şehit Jandarma Uzman Kaşif Arslan'ın ismi verildi. Lojmanın açılış törenine Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Havza Jandarma Komutanı Gökhan Kunca, Havza Belediye Başkan Vekili Şakir Alparslan, Havza Emniyet Müdür Olcay Aydın, Havza Müftüsü Lütfi Kocatepe, Şehit Jandarma Uzman Kaşif Arslan'ın babası Selim Arslan ve askeri personel katıldı.
RESMİ VE KÜNYESİ LOJMAN GİRİŞİNE ASILDI
Törende bir konuşma yapan Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, "Şehidimizin ölümsüzleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim. Başta değerli büyüğüm Selim Arslan'ın ve ailesi olmak üzere tüm şehit yakınlarına Allah'tan sabır dilerim. Onlar bizlere şehitlerimizin birer emanetidir" dedi. Daha sonra Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Havza Jandarma Komutanı Gökhan Kunca ve Şehit Jandarma Uzman Kaşif Arslan'ın babası Selim Arslan hep beraber kurdeleyi kestiler. Şehit Jandarma Uzman Kaşif Arslan'ın resmi ve künyesi lojmanın girişine asıldı.
Tören sonrası Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Havza Jandarma Komutanı Gökhan Kunca, Şehit Jandarma Uzman Kaşif Arslan'ın babası Selim Arslan ile uzun süre sohbet ettiler.
Abdurrahman ALTUN