ŞEHİT ACISI!

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde Şehit düşen Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in Samsun'da bulunan ailesi gözyaşına boğuldu.

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 26 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in şehit haberini alan, Samsun İlkadım İlçesi Yenidoğan mahallesinde oturan ağabeyi Ufuk Özdemir'in evinde kalmakta olan Baba Mehmet Özdemir, Anne Esma Özdemir ile Eşi Leyla Özdemir gözyaşlarını tutamadı. 

3 GÜN ÖNCE SAMSUN'DAYDI
Ordu'nun Akkuş İlçesinde oturan ancak diğer oğlu Ufuk Özdemir'in Samsun İlkadım İlçesi Yenidoğan Mahallesindeki evinde misafir olarak bulunan Şehit'in Annesi, Babası ve Eşi acı haberi aldıklarında büyük acı yaşayıp şok oldular. Daha 3 gün önce Diyarbakır'a uğurlandığı eve şehit haberinin gelmesi ailenin acılarına acı kattı.

TAZİYE ÇADIRI KURULDU
Şehit uzman çavuşun cenazesi, askeri uçakla Samsun Çarşamba Havaalanı’na getirilip Ordu'nun Akkuş ilçesi Salman mahallesindeki mezarlıkta toprağa verilecek. Şehit'in babası, annesi, ağabeyi ve eşinin bulunduğu eve, Samsun Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı, İlkadım, Atakum ve Canik Belediye Başkanları taziye ziyaretinde bulundu. Mehmet Hazinedar

 

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

GÜNCEL Haberleri