Seçimlerde başarılı olundu

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Kanal S televizyonunda yaptığı açıklamada, AK Parti'nin Samsun da yerel seçimlerde başarılı olduğunu ifade etti

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Türkiye'nin ilk yerel televizyonu olan Kanal S'de Mahmut Erdoğan ve Osman Kara'nın sunduğu Yerel Yönetimler programının konuğu oldu. Erdoğan'ın 'Yerel seçimlerde AK Parti Samsun'da önemli ilçeleri kaybetti, sizce başarılı mı dır?' şeklindeki sorusuna Bakan Demir, “Samsun'da AK Parti gereken başarıyı göstermiştir” cevabını verdi.

BİZİM ÜZERİMİZE MAL EDİLİYOR
Devlet Hastanesi'nin yerinin TOKİ'ye verilmesine yönelik soruları da cevaplayan Demir, “Bu konunun benim üzerimden yazılıp çizilmesine anlam veremiyorum. Bu konu aylar öncesinden belliydi ve Sağlık Bakanlığı bir heyet göndererek incelemelerde bulundu. Bu hastanenin Araştırma Hastanesi bünyesine bağlanmasına karar verildi” dedi.

SİYASET Haberleri