Şans bizden yana değildi

Çarşambaspor yenilgisine rağmen gelecekten umutlu olan Dikbıyık Belediyespor Antrenörü Turan Keskin, "Kazanmak için her şeyi yaptık. Ancak şans yanımızda değildi" dedi

İYİ MÜCADELE ETTİK
Amatör Küme Süper Ligi'nde ikinci devreye Çarşambaspor yenilgisiyle başlayan Dikbıyık Belediyespor'da Antrenör Turan Keskin, kazanmak için her yolu denediklerini ancak başarılı olamadıklarını söyledi. Takım olarak iyi bir devre arası hazırlık dönemi geçirmelerine rağmen güçlü rakipleri karşısında şanssız olduklarını belirten Yeşil-Sarılı ekibin Antrenörü Keskin, "Ligde hakettiğimiz yerlere gelebilmek adına çok daha fazla çalışmamız gerekiyor" diye konuştu.

SONUÇ ÖNEMLİ DEĞİL
Karşılaşmaya iyi başladıklarını ve hatta beraberlik golünü bulduktan sonra galibiyete çok yaklaştıklarını dile getiren Yeşil-Sarılı ekibin Antrenörü Keskin, "Benim oyuncularıma her zaman güvenim tam. Bundan sonrada beraber zorlukların önünde durarak takımımızı çok daha iyi yerlere getirebilmenin mücadelesini vereceğiz. Dikbıyık Belediyespor takımı sezonu kendisine yakışır bir yerde tamamlayacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

SPOR Haberleri