Sandıktan korkumuz yok

Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, iddialı konuşarak seçim sandıklarından yana korkularının olmadığını dile getirdi

Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, AK Parti İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Yeşilyurt Alışverişi Merkezi'ni gezerek merkez çalışanları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Alışveriş Merkezi esnafını tek tek gezen Kaldırım, Gazi Belediyesi çatısı altında yapılan hizmetlerden bahsederek önümüzdeki 5 yıla da daha büyük projelerle hazırlandıklarına dikkat çekti. Seçimleri kazanmaktan yana en ufak bir endişe duymadıklarını ifade eden Kaldırım, “Bizim seçim sandıklarından yana korkumuz yok. Bizim ne yaptığımızı halkımız çok iyi biliyor. Bugüne kadar laf üretmedik, iş ürettik. Kimsenin en ufak şüphesi olmasın. AK Kadroların el ele verdiği bir Samsun'da, değişim ve gelişim aralıksız devam edecektir” dedi.

“HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ”
Daha sonra esnafla dertleşen ve sorunlarını dinleyen Kaldırım, kendisine yönetilen sorulara da yanıt verdi. Özellikle gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Kaldırım, “Genci yaşlısı, kadını erkeği, her yaş gurubundan, her etnik kökene sahip vatandaşımızla kucaklaşmaya geliyoruz. 30 Mart 2009 Pazartesi, İlkadım İlçesinde köklü değişimlerin ve gelişimlerin başlangıç tarihi olacak” şeklinde konuştu.

SİYASET Haberleri