Samsunspor'a Antalya'da soğuk duş...

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in altıncı haftasında Antalyaspor'a konuk oldu. Kırmızı-beyazlılar, sahadan 2-0 mağlubiyetle ayrıldı.

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in altıncı haftasında Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda Antalyaspor ile karşılaştı.

Maça iyi başlayan Yılport Samsunspor'da Dimata ile karşı karşıya yakalanan net fırsat gole çevrilemedi. Pozisyondan sonra bastırmaya başlayan ev sahibi Antalyaspor, 10. dakikada 1-0 öne geçti. Saric'in çevirdiği top Samsunspor savunmasına çarparak Jehezkel'in önünde kaldı, kolay bir vuruş yapan oyuncu takımını öne geçirdi.

Golden sonra da ataklarına devam eden Antalyaspor'da, ceza sahası dışında topla buluşan Jehezkel, çektiği sert şut ile skoru 2-0 yaptı. Kalan dakikalarda gol olmadı ve ilk devre ev sahibi Antalyaspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Mücadelenin ikinci devresinde her iki takım da net fırsatlar buldu. İlk devreye göre daha atak oynayan Yılport Samsunspor, bulduğu fırsatları değerlendiremedi. Mücadele 2-0 ev sahibi Antalyaspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Önceki maçlarda galibiyet alamayan iki takımın mücadelesinde Antalyaspor ilk galibiyetini alarak puanını 6'ya yükseltirken, Yılport Samsunspor ise 1 puanda kaldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SAMSUNSPOR Haberleri