SAMSUNSPOR RAHAT KAZANDI 2-0

Yılport Samsunspor, 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup serüveninde ilk devrenin son maçında 19 Mayıs Stadyumu'nda 1922 Konyaspor karşısında sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı.

Kırmızı-beyazlılar, 19 Mayıs Stadyumu'nda kendi taraftarı önünde TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta ilk devrenin son maçına çıktı. Konuk ligin dibine adeta demir atan 1922 Konyaspor'du. Baştan sona Yılport Samsunspor'un üstünlüğüyle geçen maçta, haneye 3 puanı yazdıran goller Atabey Çiçek ve Gökhan Alsan'ın ayağından geldi.

EVİNDE ZORLANMADI
Yılport Samsunspor, 1922 Konyaspor'u mağlup ederek 2019-2020 sezonunda on ikinci galibiyetine ulaştı. 19 Mayıs Stadyumu'nda taraftarlarını arkasına alarak rakibine karşı kontrollü bir oyun ortaya koyan Yılport Samsunspor, 2-0'lık skorla Konya ekibini yenerek 40 puana ulaştı. Kırmızı-beyazlılar bu maçla birlikte ilk devreyi galibiyetle kapatırken ikinci sıradaki yerini korudu.

FARK ERİDİ
Maça boyu üstün olan Yılport Samsunspor'da ilk olarak sahneye 24. dakikada Atabey Çiçek çıktı ve çaprandan yaptığı düzgün vuruşla rakip kaleciyi avlayarak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla biterken ikinci yarıya da etkili başlayan Yılport Samsunspor'da 74. dakikada sahneye çıkan Gökhan Alsan takımını rahatlatan golü kaydederek durumu 2-0 yaptı. Gardı iyice düşen 1922 Konyaspor karşısında ataklarını sıklaştıran Yılport Samsunspor rakip kalede gol arayışlarını sürdürdü ancak maçta başka gol olmayınca kırmızı-beyazlılar 2-0'lık skorla zirve yarışını sürdürdü.

Lider Manisa Futbol Kulübü ise deplasmanda 10 kişi kaldığı maçta Sancaktepe ile 4-4 berabere kaldı ve 42 puana ulaştı. 1922 Konyaspor galibiyeti ile 40 puana yükselen Yılport Samsunspor, devre arasına girilirken puan farkını 4'e indirmiş oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SAMSUNSPOR Haberleri