Samsunspor ligde bir bir eriyor

Erdal Cansu

Avrupa’da tarih yazan Samsunspor, son 16’ya kalmasının ardından gözünü Süper Lig’e çevirdi.

Kırmızı Şimşekler, ligin orta sıra ekiplerinden Gaziantep FK’yı sahasında konuk etti. Karşılaşmaya her iki takım da kontrollü başladı.

Samsunspor’da maç öncesi teknik direktör Fink’in, bu maç öncesinde Zeki Yavru ve Ntcham gibi isimleri kadroya almaması dikkatlerden kaçmadı.

Rotasyonlu bir kadroyla Gaziantep FK karşısında ilk yarıda iyi bir oyun ortaya koyan Samsunspor, ne yazık ki aradığı golü bir türlü bulamadı ve soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdi.

Maçın ikinci yarısına iyi başlayan Samsunspor’un 59. dakikada Van Drongelen ile bulduğu harika gol, hakemin anlamsız kararıyla iptal edildi.

Bu golü iptal eden hakem Mehmet Türkmen’in yönetimi ve kararları, bu maçtan sonra sorgulanmalı.

Golün iptal edilmesinin ardından Samsunspor beklediği ve istediği golü bulamayınca, Süper Lig’deki kötü gidişatını sürdürdü ve Gaziantep FK karşısında sahadan bir puanla ayrıldı.

Avrupa’da destanlar yazan, büyük bir başarıya imza atan Samsunspor; ligde bir türlü aradığı sonucu ve golleri bulamayınca kötü gidişatını da ne yazık ki sürdürmeye devam ediyor.

Ntcham ve Zeki Yavru’nun hasta olmaları, Satka ve Holse’nin formsuz oldukları için bu karşılaşmada yedek oturmaları; takımı etkileyen ve bu maçtan beraberlikle ayrılmamıza neden olan faktörlerden sadece birkaçıydı.

Bu takımın bir an evvel ayağa kalkması ve eski Samsunspor kimliğine yeniden kavuşması için teknik heyetin ve Başkan Yüksel Yıldırım’ın acilen gerekli müdahaleleri yapması gerekiyor.

Aksi takdirde ligde havlu atmamızla birlikte Avrupa ve Ziraat Türkiye Kupası’nda da işimiz bir hayli zorlaşacak gibi duruyor.

Bu soğukta 19 Mayıs Stadyumu’na gelerek Samsunspor’u 90 dakika boyunca destekleyen yüce Samsunspor taraftarlarına teşekkürlerimi sunuyorum.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.