SAMSUNSPOR İNANCIYLA KAZANDI

Turan Özön

Samsunspor yeni sezona Gümüşhanespor deplasmanında merhaba dedi.. İrfan Hocanın takımın başına getirilmesi son derece doğru ve önemli bir hamleydi.. Bunun akabinde yapılan transferler ise tek kelimeyle şahaneydi..

Bu denli önemli işlere imza atan Samsunspor çok iyi bir kamp dönemi geçirmesinin ardından Gümüşhanespor deplasmanına çıktı.. Bu maç son derece önemliydi.. Çünkü bu lige ne kadar iyi başlarsan moral ve motivasyon takımı ilerleyen haftalarda o şekilde taşıyor..

Birde üstüne üstlük Samsunspor hakemin biraz da kolay kart göstermesi sonrası sahada 9 kişi kalmasına rağmen inanılmaz bir mücadele örneği sergileyerek 3 puanı söke söke alması galibiyete ayrı bir anlam ve önem kattı.. Burada iki şeye de özellikle değinmek istiyorum..

Takımın sahada rakibine göre 2 eksik kalmasına rağmen oyundan hiç bir oyuncunun düşmemesi ve kondisyonları ile performanslarının üst seviyede olmaları son derece göze çarpan bir olaydı..

Bunun yanında Teknik direktör İrfan Buzun oyuna yaptığı hamleler ve taktik değişikliği ise galibiyette önemli rol oynadı.. Bir teknik adamın takım için ne kadar önemli bir faktör olduğunu bu maçta net bir şekilde gördük.. Şimdi sıra Pendik'te..

Kendi saha ve seyircimiz önünde tamda maç saati olan 19.00 da yüce Samsunspor taraftarının desteğiyle Samsunsporun şampiyonluğa ne kadar çok inandığını göstermenin tam zamanı.. Samsunspor-Pendikspor maçında görüşmel dileğiyle.. Sağlıcakla kalın..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.