SAMSUNSPOR DURMUYOR

Kırmızı beyazlılar hafta sonu oynayacağı zorlu Balıkesirspor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Nuri Asan Tesislerinde gerçekleşen idmanda oyuncuların hırslı ve istekli olmaları gözlerden kaçmadı..


HIRSLI VE AZİMLİYİZ 
Samsunspor Ptt 1.lig'in 31. haftasonda konuk olacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Nuri Asan Tesislerinde gerçekleşen antrenman düz koşu ile başladı. Teknik direktör Engin Korukır nezaretinde devam eden çalışmada Kırmızı beyazlılar kordinasyon çalışması gerçekleştirdi. Oldukça hırslı ve istekli görünen Samsunspor'lu futbolcular kritik 90 dakika öncesi adeta Teknik heyetin yüzünü güldürdü. 


KORUKIR SIK SIK UYARDI 
Kırmızı beyazlı Yönetimden isimler ise dün gerçekleşen antenmanı yakından takip ettiler. Samsunspor antrenmanın son bölümünde taktik çalışması yaparak devam etti. Teknik direktör Engin Korukır gerçekleşen taktik antrenmanında sık sık futbolcuları uyararak yapılamsı gerekenleri anlattı. Ptt 1.lig'de çember daralırken Samsunspor'lu futbolcularda ise zorlu ve bir okadar kritik Balıkesirspor maçı öncesi heyecan resmen dorukta.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri