SAMSUNSPOR BOLU BEYİNE KARŞI

Erdal Cansu

Samsunspor Ptt 1.lig'in 22. haftasında deplasmanda haftanın formda takımlarından olan Boluspor ile muthiş bir müsabakayla karşı karşıya geliyor.. Kırmızı beyazlılar 9 hafta sonra kazanmanın verdiği güvenle galibiyet serisi yakalamak istiyor.. Deplasmanda oynayacağı Boluspor hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde hız kesmeden devam ediyorlar.. Samsunspor Teknik direktörü Engin Korukır,"Takımın şuanda istim üzerinde. Bu hafta itibari ile fark etmez karşımıza kim çıkarsa çıksın. Yenkemkten başka bir şey düşünmüyoruz. Göreve geldim. Bu takıma güvenimin tam olduğunu söyledim. Taşlar yeni yeni yerine oturmaya başladı. Bu çocuklarımla ben seri yakalama beşindeyim. Bolu'yu Bolu'da mağlup ederek kendi sahamıza 1461 Trabzonu'da mağlup ederek galibiyet serisimizi sürdüreceğiz" dedi. 


Bu takımın 8 hafta zirvede lider olarak yoluna devam etti. Bu ligde her takım bir birini yenebilir. Enteresan bir Ptt 1.lig'i yaşıyoruz. Biz kazanarak zirvedeki takımlara korku vermek ve onları puan kaybına zorlamak için mutlakgalip gelmeliyiz... Samsunspor'da haftalardır gol suskunluğunu üzerinden atan Kone, Ofoedu ve Murat Şanlıurfa'da patlama yapan oyuncularımız oldu.. 


Şimdi sıra Mehmet Çakır ve İvanov'da.. Bu iki futbolcuda umarım bu deplasmanda forma şansı bulurlar.. Çünki ikiside bir birinden kaliteli ve yetenekli ayaklara sahip.. Samsunspor defansına gelince sıra kendilerine güven gelmiş.. İyi bir mücadele örneği sergiliyerek.. Yerinde müdehalelerle gol yememe adına muhteşem bir çıkış yakalayarak performans gösterdiler.. 

Bundan sonra görev yüce taraftarlar'da.. Basın'da.. Şehrin ileri gelenlerin'de.. Kurum ve Kuruluşların'da.. Gün birlik ve beraberlik günüdür.. Samsunspor taraftarlarının Bolu'ya çıkarma yapmasından çekinen Bolu Yönetimi bilet fiyatlarını 40 lira yaparak Samsunspor'dan ve taraftarlarından ne kadar korktuklarını ortaya çıkarmışlardır.. Kefilim ben bu takıma güveniyorum.. Bolu'da da takıma gereken yapılarak galip gelip Samsun'da mutlu döneceğiz... HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.