Samsunluların yaşama sevinci

Dün havanın güneşli olmasını fırsat bilen Samsunlular, soluğu park, bahçe ve hayvanat bahçesi ile sahil kenarında aldı. İş DENGE GAZETESİ'nin objektifinden Samsunluların yaşama sevinci;

BİRDE OKUMAKTAN ZEVK ALDIĞIM
GAZETEMDE OLURSA DEYMEYİN KEYFİME
50'lilerine merdiven dayamış Halim Öztürk … O da güneşli bir günün tadını çıkarmak isteyenlerden ve soluğu en sevdiği yer olduğunu söylediği sahil kenarında almış. Halim amcanın elindeki gazete hemen takılıyor objektifimizin kadrajına. 'Denge Gazetesi'ni büyük bir keyifle okuduğunu söylüyor Halim amca. Bizlerde Halim amcayı, gazetemizin sayfalarıyla baş başa bırakıp usulca gidiyoruz yanından, hiç keyfini bozmadan.

HIRÇIN KARADENİZ BUGÜN SAKİN
Karadeniz… Havanın sakinliğinde o da sakinleşmiş, normalde bilirsiniz Karadeniz hırçındır, asidir, en usta Karadenizli balıkçılar anlar bir tek onun bu hırçın ve asi dilinden. Yağmurlu havaların ardından güneşe teslim olmuşken Karadeniz, balıkçı Ersan Yiğitlik'te kayığını denize indirmek için son hazırlıklarını yapıyor. Ve o sırada meraklı bir genç objektifimize böyle yakalanıyor.

HAVANIN GÜZEL OLMASI
EN ÇOK ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ
Kışın kendisini şiddetli olarak hissettirdiği günlerde, öksüz kalmıştı tahtırevanlar, salıncaklar ve kaydıraklar. Güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte çocuklar tuttular annelerinin babalarının ellerinden doğruca parklara yöneldiler. Ve onların sevinçleri de işte böyle yansıdı objektifimizden.



GÜNCEL Haberleri