Samsunlular tekne turlarını sevdi

Samsun'da vatandaşların denizle kucaklaştırılması amacıyla başlatılan gezi teknesi hafta sonu havalarında güzel olmasıyla birlikte vatandaşlardan büyük ili gördü

Samsunluların denizle kucaklaşmasını sağlamak amacıyla sahil yolunda başlatılan düzenlemenin ardından yat gezintileri gerçekleştirilmeye başlandı. Mavi Tur isimli yatla gezintiye çıkan Samsunlular, tekneyle denize açılmanın mutluluğunu yaşadılar. Samsun'un denizden yararlanmasının olumlu bir gelişme olduğunu ifade eden Halim Baş, “Yatla gezintiye çıkarken, kafanızdaki sorunlardan bir müddette olsa kurtuluyorsunuz. Temiz deniz havasını soluyarak güzel bir vakit geçiriyorsunuz. Eşsiz güzellikteki sahili ve güzel bir kıyı şeridi bulunan Samsun sahilini, tekneyle gezmek hiç bu kadar zevkli olmamıştı” dedi.

BU BİR BAŞLANGIÇ
Tekne sahibi Ozan Aslantürk, tekne turlarına vatandaşların büyük bir ilgi gösterdiğini söyledi. Aslantürk, “Daha farklı projelerle halkın karşısına çıkmayı düşünüyoruz. Bu projelerin arasında su sporlarına yönelik bir takım çalışmalarda yer alıyor. 3 gezi teknemiz ile deniz turuyla hizmet edeceğiz. Gezi teknesinin güzergahı ise Sahil Yolu'nda Kurupelit arası gidiş-geliş olacak. Gezi esnasında ise durma olmayacak. Teknemizde meşrubat çeşitlerinin yanı sıra, balık ızgara da yapacağız” diye konuştu.
















GÜNCEL Haberleri