Samsun'da 3 Bant Bilardo Türkiye Şampiyonası tamamlandı

Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonunda düzenlenen Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 2. Etap B1 ve B2 kategorilerinde mücadeleler sona erdi. Dereceye giren sporcular madalya ve kupalarını aldı.

Samsun Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonunda düzenlenen Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 2. Etap B1 ve B2 kategorilerinde mücadeleler sona erdi. Sporcuların kıyasıya rekabet ettiği karşılaşmalar sonunda dereceye giren isimler belli oldu. Dereceye giren sporculara ödüllerini Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ercan Ersan, Spor Şube Müdürü Olgay İnci, Tekkeköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, Türkiye Bilardo Federasyonu Asbaşkanı Cumabey Germi ve Avrupa Bilardo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Özkul takdim etti.

B1 kategorisinde şampiyonluğu Özkan İlbey kazanırken, ikinci sırada Mustafa Oğuz Ceylan yer aldı. Üçüncülük ise Uğur Oktorvacı ve Baybora Özdemir arasında paylaşıldı. B2 kategorisinde birinciliğe Ahmet Köseoğlu ulaşırken, ikincilik Umut Ray’ın oldu. Üçüncülük kürsüsünde ise Ömer Erçin ve Kürşat Gökçe birlikte yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri