Samsun'da 1 milyondan fazla makaron ele geçirildi

Samsun'un Çarşamba ilçesinde düzenlenen operasyonda 1 milyondan fazla makaron (filtreli sigara kağıdı) ele geçirildi, 2 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, Çarşamba ilçesinde belirlenen bir ikamet ve iş yerine operasyon düzenlendi.

Adreslerde yapılan aramada kaçak 1 milyon boş makaron, 16 bin 240 doldurulmuş makaron, 29 paket gümrük kaçağı sigara, 22,5 kilogram kaçak tütün, 2 elektrikli otomatik sigara sarma makinesi ile 2 kompresör ele geçirildi. Aramada, iş yerinin arka bölümünde bulunan mutfakta dolap içine özel olarak yaptırılmış gizli bir bölme de tespit edildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri