Samsun yağışlara teslim oldu

Orta Karadeniz Bölgesi'nde etkili olan yağışlar, bir kez daha Samsun'un alt yapısının yetersizliğini gözler önüne serdi.

Tıkalı olan logarlar nedeniyle en işlek caddeler sular altında kalırken vatandaşlar yürümekte zor anlar yaşadı

Samsun'da iki gündür aralıksız olarak yağan yağmur şehir hayatını olumsuz etkiledi. Yağmurlara teslim olan en işlek caddeler ve sokaklar bir kez daha alt yapı eksikliğini gözler önüne serdi. Yenilenmeyen kanalizasyonlardan denize akan yağmur suları tıkanık olan logorlardan geri çıkınca vatandaşların hayatı daha da çekilmez oldu.

SICAKLIKLAR YARIN 0 DERECEYE İNECEK
Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri Samsun'da sıcaklığın buğün, en düşük 3 derece en yüksek ise 5 derece olduğunu yarın ise bu sıcaklığın 0 dereceye düşeceğini belirtti. Hafta sonu ise sıcaklığın 5 - 6 dereye kadar çıkması bekleniyor

Osman YILMAZ

GÜNCEL Haberleri