Samsun'un bir üniversite şehri haline geldiğini belirten AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, Karadeniz Bölgesi'nin tek özel üniversitesi konumunda olan Başarı Üniversitesi'nin de eğitime başlamasından sonra şehir olarak ta vizyonun daha da gelişeceğini belirtti.
DAHA İYİ ŞARTTA EĞİTİM ALINACAK
Eğitim alanında çalışmaların aralıksız devam ettiğini dile getiren AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, "Başarı Üniversitesi ve Çarşamba ilçesindeki Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi'nin yanı sıra bazı ilçelerimizde yapımı hızla devam eden Meslek Yüksek Okulları da yakında faaliyete geçecek. Böylece ilçelerimizde hem gençlerimizin daha iyi şartlarda okumak imkanı sağlanırken diğer yandan da ilçelerimizin ekonomik ve sosyal şartlarını geliştirmiş olacağız" diye konuştu.
Samsun üniversite şehri oldu
AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, Samsun'un eğitim alanında büyük aşama kaydettiğini belirterek, "Samsun bir üniversite şehri haline geldi" dedi
Yorum Yap
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.