Samsun' u Gezdiler

Erasmus Programı kapsamında Ondokuz Mayıs Üniversitesine gelen öğrenciler, Uluslararası İlişkiler Ofisinin Büyük Şehir Belediyesinin katkılarıyla gerçekleştirdiği şehir turu ile Samsunu gezdiler.

Gezi Programının ilk ayağı olan Samsun Şehir Müzesi'nde şehrin tarihi ile ilgili detaylı bilgi alan öğrenciler sırasıyla; Samsun Engelliler Eğitim Dinlenme Rehabilitasyon Merkezi-Kampı, Bandırma Vapuru, Tütün İskelesi, Atatürk Heykeli ve Amazon Köyü'nü gezdiler. Şehrin tarihine hayran kaldıklarını belirten öğrenciler gezilen noktalarda bol bol fotoğraf çekip çeşitli notlar aldılar.

Program, Samsun Büyük Şehir Belediyesi tarafından verilen öğle yemeğinin ardından Samsunum-1 Gemisi ile yapılan sahil turu ile sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri