Samsun Devlet Opera ve Balesi Amasya ile kucaklaştı

Samsun Devlet Opera ve Balesi Karadeniz turnesinin ilk durağı olan Amasya'da “Fantastik” adlı gençlik müzikali ile seyircilere merhaba dedi

Amasya Saraydüzü Kışla binasında sahnelenen esere, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Garnizon Komutanı Mustafa Canatan, Vali Yrd. Hakan Kubalı, İl Emniyet Müdürü Mustafa Doğan Kılınç ve Merzifon Kaymakamı Kazım Tekin olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ
Samsun Devlet Opera Balesi Müdür ve Sanat Yönetmeni Erdoğan Şanal, oyuna gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını söyledi. Şanal, “İlk durağımız Amasya idi. Sırada Vezirköprü ilçemiz var. Ulaşabildiğimiz kadar çok sayıda il ve ilçeye eserlerimizi götürmek ve halkımızla paylaşmak arzusundayız” dedi.



GÜNCEL Haberleri