Bakır, ziyarette, Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri (TDİ OSB) yapılmasının Samsun'un gelişmesine büyük katkı sağlayacağını söyledi.
Samsun'un tarımsal sanayiye aday olduğunu vurgulayan Bakır, ''Samsun'un bu işi başaracağına ve dünya standartlarında işletmelerin olacağına inanıyorum. Bizim gayemiz Samsun'un ve bunu üreteceklerin yanında olmaktır. Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri fikrini herkesin olumlu olarak değerlendireceğine inanıyor ve takipçisi olacaklarını biliyorum. Bunu hem AK Parti hem de diğer partiler destekleyecektir'' dedi. Turan ise, Bakır'ın fikirlerine katıldığını belirterek, hedeflerinin tarım ve tarıma dayalı sanayideki mevcut standartı Avrupa Birliği standartlarına çıkarmak olduğunu açıkladı.
Samsun başaracak
AK Parti Samsun Milletvekili Prof. Dr. Tülay Bakır, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Samsun Koordinatörü Dr. Bülent Turan'ı ziyaret etti. Samsun'un tarımsal sanayiye aday olduğunu vurgulayan Bakır, ''Samsun'un bu işi başaracağına inanıy
İlk yorum yazan siz olun