YILMAZ'A RİCA EDİYORUZ
Samsun Basketbol Kulübü Basın Sözcüsü Murat Özdemir, Samsun'un büyük bir salona ihtiyacı olduğunu söyledi. Galatasaray ve Tarsus Belediyespor maçlarında çıkan izdihamın salonun yetersiz olmasından kaynaklandığını belirten Özdemir, "Samsun'a büyük bir salon yapmaları konusunda Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'a ve yerel yönetimlere rica ediyoruz"diye konuştu.
BAŞARI İÇİN DESTEK ŞART
Kırmızı-Beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Murat Özdemir, Tarsus Belediyespor galibiyetiyle yollarına kayıpsız ilerlediklerini söyledi. Başarılı sonuçlara imza attıklarını belirten Özdemir "Takımımızın ligde daha ileriye gidebilmesi için maddi desteğe çok ihtiyacımız var. Bu anlamda başlattığımız Potanın yıldızları kampanyasına tüm Samsun halkını davet ediyoruz"dedi.
MORALİMİZ YERİNDE
Bizim için önemli bir maçtan galibiyetle ayrılmaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Özdemir, "Bu galibiyet bu hafta Fenerbahçe deplasmanında oynayacağımız maçtan öncede takımımıza büyük bir moral kaynağı oldu. Takımımız Tarsus Belediyesi galibiyeti ile her geçen gün daha iyiye giden bir takım olduğunu ve başarının tesadüf olmadığını gösterdiler"dedi.