ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜ DEVAM EDİYOR!

Yılport Samsunspor, 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup serüveninde 21. haftada deplasmanda Tarsus İdman Yurdunu 2-1 mağlup etti. Kırmızı-beyazlılar puanını 52'ye yükselterek liderliğini sürdürdü.

Kırmızı-beyazlılar, deplasmanda Tarsus İdman Yurduna karşı TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta yirmi birinci maçına çıktı. Zaman zaman stresli geçen maçta, rakibin bulduğu pozisyonlara rağmen 2-1'lik üstünlük sağlayan Samsunspor liderliğini sürdürdü. Haneye 3 puanı yazdıran goller Bahattin Köse (P) ve Ahmethan Köse'nin ayağından geldi.

İLK YARI SÖNÜK GEÇTİ
Yılport Samsunspor, bugün deplasmanda Tarsus İdman Yurdunu mağlup ederek 2019-2020 sezonunda on altıncı galibiyetine ulaştı. Tarsus Şehir Stadında rakibine karşı ilk yarıda sönük bir futbol sergileyen Yılport Samsunspor, 14. dakikada yediği golle 1-0 geriye düştü. Golden sonra da oyuna ortak olamayan kırmızı-beyazlılar taraftarlarına stresli bir mücadele izletti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk devreyi Tarsus İdman Yurdu önde tamamladı.

İKİ KÖSE İKİ GOL
Yılport Samsunspor ikinci yarıya kontrollü başladı. Rakibinin üzerine beraberlik golünü bulmak için giden kırmızı-beyazlılar ataklarını sıklaştırdı ve 48.dakikada penaltı kazandı. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Bahattin Köse düzgün bir vuruşla fileleri sarstı ve durumu 1-1'e getirdi.

Oyuna sonradan giren ve dakika 71 olduğunda sahneye çıkan Ahmethan Köse serbest vuruşta gelen ortada iyi pozisyon alarak durumu 2-1 yaptı. Golden sonra her iki takım da rakip kalede tehlike yaratsa da maçta başka gol olmayınca lider Yılport Samsunspor kritik haftada 2-1 kazanarak şampiyonluk yürüyüşüne devam etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SAMSUNSPOR Haberleri