SAMGAZ 2014 yılı yatırım programını açıklandı.

SAMGAZ Genel Müdürü Sn.Kenan ŞARA tarafından yapılan açıklamada; 4646 sayılı Doğal Gaz Piyasası Kanunu'nun 4.maddesinin 4.fıkrasının g bendi uyarınca; dağıtım şebekesi tasarım ve inşası; projenin uygulama detaylarına dair temel teknik kriterlerde doğal ga

Şara konuşmasında “Doğal gaz arzı sağlanan bütün güzergahların imalat programları ve çalışma terminleri Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Canik Belediye Başkanlığı, İlkadım Belediye Başkanlığı, Atakum Belediye Başkanlığı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile koordineli olarak tamamlanmıştır” dedi.
Tekkeköy Belediye Başkanlığı ile 30.04.2014 tarih, 135/1606 sayılı Koordinasyon Toplantı Tutanağı, Canik Belediye Başkanlığı ile 30.04.2014 tarih, 135/1607 sayılı Koordinasyon Toplantı Tutanağı, İlkadım Belediye Başkanlığı ile 30.04.2014 tarih, 135/1608 sayılı Koordinasyon Toplantı Tutanağı, Atakum Belediye Başkanlığı ile 30.04.2014 tarih, 135/1609 sayılı Koordinasyon Toplantı Tutanağı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile 09.05.2014 tarih, 135/1610 sayılı Koordinasyon Toplantı Tutanağı kapsamında 2014 yılı yatırım programında tamamlanması planlanan güzergahların tespit edildiğine vurgu yapan Şara “Samsun'u yaşanabilir bir havaya kavuşturabilmek, vatandaşlarımızı konforlu ve tasarruflu yakıt olan doğal gaz ile tanıştırabilmek adına doğal gaz dağıtım lisans sınırları dahilinde; 2014 yılı yatırım programı kapsamında; 7.682,50 metre Ø125mm SDR11 PE80, 10.256,69 metre Ø63mm SDR11 PE80, 62.864,84 metre Ø40mm SDR11 PE80 polietilen doğal gaz hattı imalatı tamamlanarak bağlantı anlaşması imzalayan vatandaşlarımızın cadde ve sokaklarının dağıtım hatları ve/veya servis kutusu montajları tamamlanarak doğal gaz arzı sağlanacaktır” dedi.
Taahhüt ve sorumluluklarının bilincinde olduklarını, doğal gaz kullanımının yaygınlaştırılması için azami özen ve gayret sarf ettiklerini ve hedeflerinin doğal gaz dağıtım şebekesini daha da genişletmek olduğunu bildiren Şara “Yatırım programımız kapsamında tespit edilen adresler ile ilgili Liman Mah. Gezi Cad. No:8 İlkadım adresindeki Abone Merkezimize doğal gaz kullanımının gerçekleşeceği taşınmaza ait evraklar ile yapılan müracaat akabinde, bağlantı işlemleri tamamlanarak; mer`i mevzuat hükümleri doğrultusunda doğal gaz arzı sağlanacaktır” dedi.
Şara “Yatırım programının 31.12.2014 Çarşamba günü tamamlanmasını hedefliyoruz. Bu tarihe kadar bağlantı anlaşması talebi gelmeyen cadde ve sokakların imalâtları 2014 yılı yatırım programı dâhilinde değerlendirilmeyecektir” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri