Ressam müdürden Demirtaş'a tablo jesti

İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürü ve aynı zamanda da bir ressam olan Hasan İnan, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a hazırladığı bir yağlıboya tablosu hediye etti

Samsunlu Sanatçılar Derneği yönetim kurulu üyesi olan ve halen İlkadım Belediyesi'nde Sosyal Yardım Müdürü olarak görev yapan Hasan İnan, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a eşi Lütfiye Dermirtaş'la yan yana resmedilmiş yağlıboya resim tablosunu takdim etti.
DEMİRTAŞ ÇOK MUTLU OLDU
Hediye karşısında mutluluğunu açığa vuran Başkan Demirtaş, kendisine yapılan bu jestin büyük bir sürpriz olduğunu ifade etti. Eşi Lütfiye Demirtaş ile yan yana resmedilmiş yağlıboya tablosunu eline alarak bir süre inceleyen Demirtaş, çalışmanın kendisini heyecanlandırdığını belirterek, tabloyu hatıra olarak saklayacağını söyledi.
33 RESİM SERGİSİNE KATILDI
Resim üzerine 1994 - 1996 yılları arası konservatuar eğitimi aldığını, bugüne kadar 3 kişisel ve 33 karma resim sergisine katılarak 500 civarında yağlıboya resim çalışması yaptığını kaydeden Hasan İnan, hediye ettiği çalışmanın kendisinde bıraktığı mutluluğunun, hediye edilen kişide bıraktığı mutlulukla eş değer olduğunu belirtti.

GÜNCEL Haberleri