PTT şaşırttı!

PTT Bank şubeleri tek adresten 200 işlem yapıldığıyla övünürken Cumartesi günleri yarım gün verdiği hizmetini sonlandırması vatandaşları şoka uğrattı

Hükümetin emeklilere bayram öncesi maaşlarının ödeneceğini açıkladığı günün ertesinde hafta sonu gerekçesiyle kapılarına kilit vuran PTT'ye gelen emekliler, karşılaştıkları manzara karşısında bozguna uğradı.

PTT NE DEMİŞTİ?
PTT'nin açıkladığı çalışma programında şunlar yer alıyordu: "Kalite politikamız gereği müşteri taleplerini ön planda tutarak yapmış olduğumuz tahsilat işlem çeşitliliğini ve kurum, kuruluş, şirket sayısını sizlerden aldığımız destekle her geçen gün geliştiriyor, hizmetlerimize yeni hizmetler ekliyor ve mevcut hizmetlerin kapsamını genişletiyoruz. İşyerlerimize gelerek tek yerden tüm ödemelerinizi gerçekleştirebilmenin kolaylığını yaşayın. Emekli Sandığı, Sosyal Sigortalar Kurumu ve Bağ-Kur'un Sosyal Güvenlik Başkanlığı adı altında birleştirilmesi nedeniyle SGK ile protokol imzalanmış olup, bu kurumlardan emekli olanlar talep etmeleri halinde maaşlarını PTT aracılığıyla 4000'in üzerinde işyerimizden veya konutta teslim olarak konut adreslerinde ilave bir ücret ödemeksizin alabilmektedir. Ayrıca 2022 sayılı Kanuna göre aylık ödemeleri, iş göremezlik ve emzirme yardımı ödemeleri, Başbakanlık Şartlı Eğitim ve şartlı sağlık yardımı ödemeleri, İş-Kur ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları adına yardım ödeme işlemleri yapılmaktadır."

"BÖYLE REZİLLİK OLMAZ"

Emekli bir vatandaş, "Ben maaşımı PTT'den alıyordum. Ayın 20'sinde aldığım maaşımı bu ay alamadım. Çünkü İlkadım ilçesindeki merkez postanenin kapısında kocaman kilit duruyordu. Şimdi ben beklemek zorundayım. Artık maaşımı bir bankaya nakledeceğim. Böyle rezillik olmaz" dedi.Zelfi VURAL

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

GÜNCEL Haberleri