Piazza’da 2016’ya Göz Alıcı Bir Başlangıç

Göz kamaştıran süslemeleri ve ışıl ışıl koridorları ile Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi yılbaşı öncesinde şehrin parlayan yıldızı oluyor.

 


 Çeşitli etkinlikler, sürprizler ve yüzlerce hediye ile yeni yılı karşılamaya hazırlanan Piazza AVM, 2016’ya göz alıcı bir başlangıç yapmak isteyenleri bekliyor.
 

Yeni yıla sayılı günler kala, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde alışverişin nabzı hızlanıyor. Piazza’nın koridorunda yükselen 8 metre uzunluğundaki çam ağacı heybetiyle göz kamaştırırken, özel tasarım çamdan kadını eteklerinde yeni yıl süslerini ve umutlarını taşıyor.

Piazza AVM’nin bünyesinde yer alan ulusal ve uluslararası birçok marka, yılbaşına özel indirimleriyle hediye arayanların heyecanına ortak olurken, bir kişinin BMW 318i, onlarca kişinin teknolojik ürün kazanacağı Piazza’nın yeni yıl kampanyasında başvurular 31 Aralık tarihine kadar devam ediyor.

Özel günlerin ve haftaların anlam ve önemine uygun etkinlikler ile hem yetişkinlere hem de küçüklere yönelik aktivitelere ev sahipliği yapan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yılbaşına özel süslemeleri, kampanya ve indirimleri ile yılbaşı alışverişinin en keyifli adresi oluyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YAŞAM Haberleri