Sucu'nun büfesine gelen uyanık dolandırıcı ''beni yandaki market gönderdi ağabey. Ödeme yapacakmış ta 100 TL eksik kalmış varsa senden istedi'' diyerek büfeciden aldığı 100 TL ile kayıplara karıştı.
DOLANDIRILDIĞINA KENDİSİ BİLE İNANMADI
Dolandırıcılar artık sınır tanımamaya başladı. Dolandırıcıların bu kez hedefinde bir büfe işletmecisi vardı. Samsun'un Tekkeköy İlçesin'de meydana gelen dolandırıcılık olayı filmlere konu olacak türden. Tekkeköy'de yıllardır esnaflık yapan Büfeci Mustafa Sucu öyle bir dolandırıldı ki dolandırıldığına kendisi bile inanamadı.
HALEN ŞOKTAYIM
Sucu,olayı şöyle anlattı:' Tekkeköy'de pazartesi günleri buranın haftası olur. Bu nedenle çok kalabalık olur. Öğle saatlerinde işyerime bir adam geldi. Kılık kıyafet yerindeydi. ''Ağabey beni yandaki market gönderdi acil ödemsi varmış parası yetişmemiş selamımı söyle 100 lira versin on dakikaya veririm.'' dedi. Market sahibin adını söylediği için durumundan şüpelenmedim. Ve cebimden 100 lira parayı verdim. Aradan bir saat geçtikten sonra market sahibi yanıma çay içmeye gelince acı gerçeği öğrendim. İnanın nasıl dolandırıldığımı bende anlayamadım. Halen şoktayım!.'' dedi.
Bekir DURAN
Pes artık: Böyle dolandırıcılık görülmedi
Samsun'un Tekkeköy ilçesinde meydana gelen dolandırıcık olayı filmlere konu olacak türden. İlçede büfe İşletmecisi olan Mustafa Sucu,büfesine gelen bir şahıs tarafından öyle bir dolandırıldı ki dolandırıcının uyanıklığı bu kadarına da pes dedirtti
İlk yorum yazan siz olun