Pendik Belediye Başkanı'ndan Atakum Belediyesine Ziyaret

Siyaset Akademisi Yerel Yönetimler Programı için Samsun'a gelen İstanbul Pendik Belediye Başkanı Erol Kaya, Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş'ı makamında ziyaret etti.

Yeni yapılan Eğitim ve Eğlence Merkezi ile belediye hizmet binasını gezen Pendik Belediye Başkanı Erol Kaya, hizmet binası ile Eğitim ve Eğlence Merkezi'ne hayran kaldığını söyledi. Yapılan hizmetlerin kısa sürede hayata geçirilmesinin büyük bir başarı olduğuna vurgu yapan Başkan Erol Kaya, "Mimar oluşunuzun başarınızda büyük payı olduğuna inanıyorum. Belediye binası ile merkeziniz cidden çok güzel. Ve her şeyden önemlisi çok kısa sürede hizmete açmışsınız, sizi tebrik ediyorum. Daha iyi projelere de imza atacağınız ortada. Atakum sizin gibi bir başkana sahip olduğu için şanslı" dedi.
Atakum'un geleceği için çaba harcadıklarının altını çizen Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, "İnsanların bize olan güvenini boşa çıkarmamak için büyük bir gayret sarf ediyoruz. Bizim Atakum için yaptığımız her iş, geleceğimize yapılan yatırımdır" diye konuştu.
(SAM-SA)

Haberleri