Parfüm Ve Esanslar

Opaq Kimya ve Kozmetik firması aroma ve parfüm – esans üretimi alanında hizmet veren bir firmadır. Firma tüm ürün üretimlerini steril bir tesiste gerçekleştirmektedir. Üretim sürecinde son teknolojiden faydalanarak kalite konusunda taviz vermemektedir. Tüm bu süreçler uzman bir ekip tarafından yönetilmektedir.

Opaq Kimya ve Kozmetik firması aroma ve parfüm üretimi alanında hizmet veren bir firmadır. Firma tüm ürün üretimlerini steril bir tesiste gerçekleştirmektedir. Üretim sürecinde son teknolojiden faydalanarak kalite konusunda taviz vermemektedir. Tüm bu süreçler uzman bir ekip tarafından yönetilmektedir. 

Bilindiği üzere esans parfüm üretiminde kullanılan bir maddedir. Natürel veya kimyasal olabilen esanslar bazı kimyasallarla birleşerek parfümleri meydana getirmektedir. Opaq firması olarak üretilen ürünler arasında yer alan parfümler aslında yine esansıdır. Ancak bu esanslar dünyaca ünlü parfüm markalarına ait olan kokulardır. Ve doldurma parfüm imalatı yapan firmalara satışı yapılmaktadır.

Esans Çeşitleri

Opaq Kozmetik bünyesinde yapılan esans satışlarında iki farklı tür kategori bulunmaktadır. Bunlardan biri normal esanslar bölümü iken, diğeri parfüm esansları bölümüdür.

Şöyle ki, parfüm olarak adlandırılan kategoride yer alan ürünler parfüm esansı olarak satılmaktadır. Bu esanslar dünyaca ünlü markaların, en çok satılan parfümleri numune alınarak yapılmış olan esanslardır. Bu bölümde yer alan esanslara ait , dünyaca ünlü parfüm kokuları le birebir aynıdır. Ve sahip oldukları orijinal aromalarla birebirdir.

Esans bölümünde yer alan ürünler ise kozmetik sektöründe birçok alanda kullanılabilecek olan özel esanslardır. Bu esanslar yine parfüm üretiminde kullanılabileceği gibi, deterjan üretimlerinde, vücut spreylerinde, saç spreylerinde, oda spreylerinde, araç kokularında, ıslak mendillerde, kısacası koku içeren her türlü malzeme üretiminde kullanılabilmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

TÜRKİYE Haberleri