Seçim gezilerini sürdüren AK Parti'nin bayan milletvekili aday adayı Özlem Maraş, Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği'ni (SAGİD) ziyaret etti. Dernek yetkililerinden bilgi alan Maraş, Bafra ve Çarşamba ovalarında yetişen ürünlerin değerlendirilmesi gerektiğine işaret etti. Maraş, "Ovalarda yetiştirilen ürünler sanayide işlenmeli, fabrikalar kurulup Samsun'a kazandırılmalı" dedi.
SANAYİ ALANINDA ÇALIŞMA YAPILMALI
Samsun'un tarım kenti olduğuna işaret eden Maraş, "Bafra ve Çarşamba ovalarıyla Samsununuz adeta ülkemizin Mezapotomyası. Çok verimli olan bu iki ovamızın modern tarımcılığın şartlarına göre işlenmesi ve elde edilen ürünlerin iç piyasada tüketimiyle birlikte sanayi alanında da değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Taze tüketimin yanı sıra ürünlerin sanayiye dönüştürülmesi gerekir ki iş ve istihdam sağlansın ve ekonomik kalkınma olsun" şeklinde konuştu.
Ovaların ürünleri sanayide değerlendirilmeli
AK Parti Samsun milletvekili aday adayı Özlem Maraş, Bafra ve Çarşamba ovalarında üretilen ürünlerin sanayiye dönüştürülmesi gerektiğini söyledi
İlk yorum yazan siz olun