yaşlılarla birlikte olmaya davet etti
Annelerin öneminin kelimelerle ifade edilmesinin imkansız olduğunu belirten İpekdal, "8 Mart Dünya Anneler Günü bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de en önemli günlerden biri olarak kutlanmaktadır. Annelerimize olan vefa borcumuzu 1 günde ödeyemeyeceğimiz için onlara her gün ne kadar kıymetli olduklarını hissettirmemiz gerekir. Annelik hayatta insana bahşedilmiş en yüce meziyetlerden bir tanesidir. Dinimiz de bu konuda 'Cennet annelerin ayakları altındadır' buyurarak annelerimizin hayatımızdaki önemini açıkça belirtmiştir" diye konuştu.
HASSASİYETLİ DAVRANIN
İpekdal sözlerini şöyle noktaladı: "Yaşlılar Haftası'nda huzurevinde kalan yaşlılarımızı yalnız bırakmayan Samsun halkına bu konuda göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Yaşlılar Haftası'nda olduğu gibi 8 Mayıs Dünya Anneler Günü'nde de bütün Samsun halkını Canik ilçesi Toptepe mevkiinde bulunan Samsun Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'mize yaşlılarımızla birlikte olmaya davet ediyoruz."
Onlar hepimizin annesi
8 Mayıs Dünya Anneler Günü münasebetiyle Sosyal Hizmetler İl Müdürü Adnan İpekdal, Samsun halkını Canik ilçesi Toptepe mevkiinde bulunan Samsun Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan
İlk yorum yazan siz olun