ÖLMEK VAR DÖNMEK YOK!

Erdal Cansu

ÖLMEK VAR DÖNMEK YOK!

TFF, İstanbul takımlarına el bebek, gül bebek davranırken sanki mali kriterler bir tek PTT 1.Lig ve daha alt liglerde eksik. Amaçlar ve hedeflerin ne olduğu apaçık ortadır. 3 sezondur TFF sırtımıza bindi inmiyor. Anadolu takımlarına ceza yağarken,  büyük takımlar ise istediği gibi koşturuyor. Merak ediyorum acaba Süper Lig'de kaç tane takımın mali kriterleri tamam ve lisans almaya hak kazanmış. Ama gerçekten doğru biçimde olandan bahsediyorum. Bizimle ne alıp veremediğinizi çözemedik. Koltuğun havasını bize mi atıyorsunuz. Bu şehrin çocukların tek aşık olduğu takımdır Samsunspor. Türkiye en iyi taraftarlarından biri Kırmızı Beyazlı taraftarlar. Taraftar gerek Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu en iyi şekilde sahaya yansıtıyor, gerekse takımını edebi ile destekliyorlar. İnsanların öldürebilirsiz, ama asla hayallerini çalmayın. 


Ben şahit olduğum bir olayı anlatmak istiyorum. Bir gün tribünde maç seyrederken, çocuğu kucağında uyumuş bir baba gördüm. Her şeye rağmen orada, Kırmızı Beyaz giyinerek Samsunspor'u desteklemek için orada. Arkadaş bu şehrin çocukları bu takıma aşık rahat bırakn artık. TFF herkese aynı yaklaşımda bulunsaydı, bizi cezamıza asla itiraz etmezdik. Er ya da geç herkes bunun hesabını verecek, adalet bir gün yerini bulacak. TFF'ye itiraz hakkımız varmış. Elbette yönetimimiz bunu kullanacaktır. Fakat yolun sonu karanlık. Bu sezon genç oyunculardan oluşan hedefi olan, iyi takım oluşturduk. 3 haftadır mağlubiyet yüzü görmedik. İyi giden bir şey demek ki Türkiye'de dur deniliyor. Bu olay inşallah sporcu kardeşlerimizin moral ve motivasyonunu etkilenmez. Geçen sezon silinen 3 puanın ardından nasıl kenetlendiysek. Yine tek yürek olmalıyız. Asla pes etmeyeceğiz.

 

Dağlıca'da yapılan hain saldırıyı lanetliyoruz. Allah Türk Polisimizin ve askerimizin yardımcısı olsun. Haberi ilk öğrendiğimde akşam vaktiydi. 74 Yaşındayım sanki her birini kendi öz evladım gibi hissettim. Türkiye kan kokuyor. Devletimizin biran önce önlemler alarak şehitlerine bir dur demesini istiyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.