OKUYUCU'DAN GAZETEMİZE ZİYARET

İlkadım Belediyesi Kurucu Belediye Başkanı 25. Dönem Samsun Milletvekili Aday Adayı Diş Hekimi Ahmet Okuyucu, Gazetemizin Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır'ı ziyaret etti.

NEDEN ADAY OLDUM
İlkadım Belediyesi Kurucu Belediye Başkanı Okuyucu AK Parti'den Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayarak,"AK Parti bu yeni dönemde milletin sesi olmaya, daima milletimizin yanında olmaya ve milletimizin dilini konuşmaya devam edecektir. Halktan kopmadan, Halkla iç içe, Tüm sorunlarını çekinmeden söyleyebileceği bir evlat, bir abi sıcaklığı ve samimiyet görecekleri vaat ve taahhüdü ile tüm Samsun'lu Hemşehrilerimi ve Teşkilat Mensubu Kardeşlerimi sevgi ve saygı ile selamlıyorum."şeklinde konuştu.

YÜRÜYÜŞTE OLMAK  İÇİN
AK Parti'den neden aday olduğunu şöyle açıkladı: "Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi ve Sayın Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Başbakan seçilmesi ile Yeni Türki'yenin kapıları ardına kadar açılmıştır. Türkiye, bu yeni dönemde güçlü, demokratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine daha büyük bir azimle yürüyecektir. Biz de bu yürüyüş içerisinde bir nefer olarak görev yapabilmek için AK Parti'den aday oldum." dedi.

 

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

GENEL Haberleri