ÖĞRETMENLİK GÖREVİ KUTSALDIR

Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar aday öğretmenlerle bir araya geldi

MÜDÜR UZUNLAR, 'ÖĞRETMENLİK GÖREVİ KUTSALDIR'

Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar,”Öğretmenlik hayatı boyunca Ülkemize kaliteli öğrenciler yetiştirmenizi istiyorum” dedi.

Milli Eğitim Bakanlığının mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin görevlendirilmesinde Aday Öğretmenlik sürecini uygulamaya koymasının ardından başlayan süreçte Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar aday öğretmenlerle bir araya geldiği kahvaltı programıyla sona erdi.

‘TOPLUMA ÂŞIK BİREYLER YETİŞTİRMENİZİ İSTİYORUM’
Fatih İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleştirilen kahvaltı programında, Eğitim hizmetlerinde görev alacak öğretmenlerin belli bir kalitede, seviyede ve yetenekte olması gerektiğini belirten Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, yaptığı konuşmada başarılı olmak için yapılan mesleğin sevilmesi gerektiğini söyledi. Müdür Uzunlar,” Tüm meslektaşlarımdan öncelikli talebim, vatanına, milletine, dinine bu topraklara âşık bireyler yetiştirmenizi istiyorum. Meslek hayatı boyunca hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu. 

Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunların yanı sıra ilçe şube Müdürlerinden İdris Kapkara, Mustafa kaplan, Fatih İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Zekeriya Özkan ve okul müdürleri de katıldı. 
Köksal ÖNER

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

DENGE EĞİTİM Haberleri