O ÜÇ PUAN SAMSUN'A GELECEK!

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta zirve mücadelesini lider Keçiörengücü'nün bir puan arkasında 55 puanla ikinci sırada sürdüren Yılport Samsunspor bugün saat 15:00'da Kastamonuspor 1966'ya konuk olacak.

Önceki haftayı 3-1'lik Bodrumspor galibiyetiyle geçen Yılport Samsunspor, bu kez deplasmanda hanesine 3 puan yazdırmak için saat 15:00'da başlayacak, zirve yarışını yakından ilgilendiren kritik müsabakada Kastamonuspor 1966   ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı-beyazlı ekipte tek hedef galip gelerek, olası Keçiörengücü puan kaybıyla birlikte liderlik koltuğuna yerleşmek . Kırmızı-beyazlı ekip ligin ilk devresinde evinde ağırladığı Kastamonuspor 1966 karşısında Taner Taşkın yönetiminde sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılmıştı.

17 GOL ATTI 11 GOL YEDİ
Yılport Samsunspor ligde bu sezon 3-0'lık hükmen Gaziantepspor maçı hariç deplasmanda çıktığı 12 maçta 6 galibiyet elde ederken 4 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Bu maçlarda rakip filelere 17 gol atıp kalesinde 11 gol gören Yılport Samsunspor'un deplasman  karnesinde 20 puanı bulunuyor. Kırmızı-beyazlı ekip son deplasman mücadelesinde Ankara Demirspor'u 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

EVİNDE 2 KEZ YENİLDİ  
Yılport Samsunspor'u konuk edecek olan Kastamonuspor 1966, bu sezon ligde evinde oynadığı maçlarda iyi bir grafik çizdi. Kendi taraftarları önünde yalnızca 2 defa yenilen Kastamonuspor, 2 beraberlik alırken 8 kez ise sahadan galibiyetle ayrıldı. Evinde oynadığı son 2 maçı kazanan Kastamonuspor, geçen deplasmanda Bayrampaşa'yı 3-1'lik skorla geçti. 51 puanla 5.sırada bulunan Kastamonu ekibi, Yılport Samsunspor'u devirip aradaki farkı eritmek istiyor.

KESTANLIOĞLU DÜDÜK ÇALACAK
Bugün Gazi Stadı'nda saat 15.00’da başlayacak olan mücadeleyi İzmir bölgesi hakemi olan Ferhan Kestanlıoğlu yönetecek. Daha önce 9 kez Yılport Samsunspor’un oynadığı resmi maçlarda görev alan Kestanlıoğlu’un orta hakem olarak yönettiği 5 maçta kırmızı-beyazlı ekip 2 kez mağlup olurken, dördüncü hakem olarak çıktığı maçta ise 2 galibiyet, 2’de beraberlik yaşadı. Bu maçlarda Yılport Samsunsporlu oyuncular 28 sarı kartla cezalandırılırken rakip takım oyuncuları 25 sarı kart, 2’de kırmızı kart gördü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SAMSUNSPOR Haberleri