O GAZETE OSMAN GENÇ'E SAHİP ÇIKTI!

Canik Belediyesi eski Başkanı Osman Genç'in Samsun'da olduğu gayriresmi sahibi olduğu gazeteye yaptığı ziyareti ile ortaya çıktı.

Samsun'da Amerika'ya kaçarken gözaltına alındığı iddiası ortaya atılan Canik Belediyesi eski Başkanı Osman Genç'in Samsun'da olduğu, gayriresmi sahibi olduğu gazeteye yaptığı ziyareti ile ortaya çıktı. Osman Genç kaçtığı haberini yalanlamak için soluğu gayri resmi sahibi olduğu iddia edilen gazetede aldı.

SOLUĞU ORADA ALDI
Geçtiğimiz günlerde Samsun'da yerel internet sitelerine Osman Genç'in Amerika'ya kaçarken yakalandığını iddia eden bir haber geçildi. Osman Genç ise bu haberi yalanlamak için soluğu gayri resmi sahibi olduğu iddia edilen gazetede aldı. Bir haber yaptırarak iddialarını yalanladı.Ortaya atılan iddiaya güldüğünü ifade eden Canik Belediyesi eski Başkanı Osman Genç, "Amerika'ya kaçarken gözaltına alındığım iddiası koca bir yalan" diye konuştu. Kamuoyunda yıllardır merak edilen ancak bir türlü cevabını bulamayan soru, bu gazetenin gayri resmi sahibinin Osman Genç olup olmadığı. Böylece aradan geçen yıllarda yapılan haberler ve aralarında ilişkiler münasebetiyle kamuoyunda geçerli bir iddia olduğu iyice ortaya çıkmış oldu.  

BU İDDİALARA DA CEVAP VERSEYDİ
Canik Belediyesi eski başkanı Osman Genç, internet medyasında hakkında  Amerika'ya kaçarken yakalandığını iddia eden bir habere, gayri resmi sahibi olduğu düşünülen gazetede soluğu alıp jet hızıyla cevap vermesinin ardından ''neden hakkında çıkan başka haberlere cevap vermiyor?'' soruları soruluyor: Belediyeyi bu kadar borca sokmuş durumda olması ve seçim zamanı aday gösterilmeyince de AK Partili adaya değil de muhalefete arka plandan destek verdiği iddia edilmişti. Bankalarda 1 lira kredi limitinin kalmadığı ve sadece bankalara 93 milyon lira borç olduğu söylenenler arasında. Piyasaya olan borcun ise ne kadar olduğu henüz belli değil.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

GENEL Haberleri