NEFESLER TUTULDU!

Yılport Samsunspor bu akşam 20:45'de Play Off Çeyrek Final ilk maçında Sakaryaspor'a konuk olacak. 

Normal sezonu 73 puanla üçüncü sırada tamamlayan Yılport Samsunspor, bu akşam Play-Off mücadelesinde Sakarya deplasmanında sahne alacak. Sakarya Atatürk Stadyumu'nda zorlu bir sınav verecek olan Yılport Samsunspor, deplasmanda bu sezon oynadığı 17 maçta 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

EŞİTLİK VAR
Bu akşam oynanacak olan maçla birlikte 12.defa kozlarını paylaşacak olan iki ekip galibiyet sayılarında 4-4 eşit durumda bulunuyor. İlk devrede Sakarya deplasmanından 2-2 beraberle dönen ve bu maçın rövaşında geçtiğimiz pazar günü Sakaryaspor'u 3-0 mağlup eden Yılport Samsunspor, bu akşam Sakarya'dan avantajlı bir skorla dönerek 19 Mayıs Stadyumu'nda pazartesi akşamı oynanacak mücadelede turlamak istiyor.

DÜDÜK SAĞLAM'DA
Maçını yönetecek isim Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından belirlendi.  Yarın akşam oynanacak olan Sakaryaspor - Yılport Samsunspor mücadelesini Ankara bölgesi A Klasman hakemi olan Kadir Sağlam maçı yönetecek. Sağlam'ın yardımcılıklarını ise Gökhan Memişoğlu ve İlker Takpak üstlenecek. Selim Özen ise maçın dördüncü hakemi olarak görev alacak. Ankara bölgesi A Klasman hakemi Kadir Sağlam, bu sezon ilk kez bir Yılport Samsunspor maçı yönetecek. (Soner Süren)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SAMSUNSPOR Haberleri