NARŞAP:'YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ'

Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Gruptan mücadele eden Ladik Belediyespor’un Teknik Sorunlusu Eyüp Narşap,"Turhalspor maçı galibiyeti ile ikide iki yaptık. Yolumuza devam ediyoruz “dedi.

DAHA DA İYİ OLACAĞIZ 

Turhalspor maçını değerlendiren Ladik Beldespor’un Teknik Sorunlusu Eyüp Narşap," Oynadığımız önemli maçın hazırlını hafta boyunca yaptığımız idmanlarla iyi hazırlandık. Yaptığımız planlarımızı oyuncu arkadaşlarımız ciddi bir çabayla sahaya uygulamaya çalıştılar, onları kutluyorum. Rakibimiz kendi evinde oldukça başarılı bir takım bunu bilerek oynamamız gereken oyunu harfiyen sahaya uyguladık. Oyuncu arkadaşlarım skoru da üreterek maçın kontrolünü maç boyunca elinde tuttular. Cezalı ve sakat oyuncularımız vardı bunlar bizim için bir eksik değildi. Çünkü 23 kişilik bir kadroya sahibiz her oyuncumuz oynayabilmek için var gücüyle çalışıyor ve kendilerini hazır tutuyorlar. 2-0 galip geldik sonuç olarak mutluyuz. fakat oyun olarak hala eksiklerimiz var. Bunları da her geçen gün daha  da olgunlaştırarak izleyen taraftarlarımızın da bizi izlerken dehada zevk almasını sağlayacağız “diye konuştu.

 

KENDİMİZE GÜVENİYORUZ

Sungurluspor ile oynayacakları maçı da göz önünde buldurduklarını vurgulayan Narşap," Önümüzdeki hafta kendi sahamızda Sungurlusporla oynayacağız. Rakibimizin henüz mağlubiyeti yok kolay maç olmayacak. Biz kendi sahamızda kazanmak istiyoruz. Hem oynadığımız futbolla izleyenleri mutlu etmek istiyoruz. Hem de galip gelmek istiyoruz. Oyun olarak gelişerek uyumu artırarak yolumuza devam edeceğiz. Teknik heyetimi futbolcu kardeşlerimi bu süreçte gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum. Onların gayretleriyle çok mesafe katlettik. Hedeflediğimiz noktaya emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Bunlardan hiçbir Ladik  Belediyesporlu sevenlerinin şüphesi olmasın “dedi.

Köksal ÖNER

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri