Mutlu kapatacağız

Gazi Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Göksal, İl Özel İdare Köy-hizmetlerispor'u yenerek, ilk yarıyı mutlu bir şekilde kapatacaklarını söyledi

LİDER BİTİRMEK İSTİYORUZ

Siyah-Beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Mustafa Göksal, Süper Amatör Ligde devreyi lider tamamlamak istediklerini söyledi. Salı günü İl Özel İdare Köy-Hizmetlerispor ile karşılaşacaklarını dile getiren Başkan Göksal, "Rakibimizi mağlup ederek ligin ilk yarısını hem mutlu hem de zirvede tamamlamak istiyoruz. Teknik heyet ve futbolcularıma güvenim tam"dedi.

GALİBİYETLE AYRILACAĞIZ

Genç bir kadroya sahip olduklarını belirten Kulüp Başkanı Mustafa Göksal, "İlk yarıda takımımız birbirinden zorlu maçlardan alnının akıyla çıktı. Salı günüde sahadan galibiyetle ayrılacağımızı temenni ediyorum. Sezon başında hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik. Bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz"diye konuştu.

SPOR Haberleri