Ilıca Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Samsun Motosiklet Kulübü Başkanı Ömer Abanoz, kulüp içindeki dayanışmayı arttırmak ve yöresel tatları tanımak amacıyla tirit etkinliği düzenlediklerini belirtti. Kulübün, yılın her döneminde çeşitli etkinlikler yaptığını ifade eden Abanoz, ''Motorcular olarak sadece yazları değil yılın her zamanında beraber olmak adına kış aylarında da etkinliklerimiz devam ediyor. Bu etkinlikler ile yöremizin kültürünü de tanıma fırsatı buluyoruz'' dedi.
Samsun Motosikletçiler Kulübü'nün her geçen gün daha da büyüdüğünü ifade eden Abanoz, bu yıl İstanbul Motor Fuarı'na da etkin olarak katılacaklarını kaydetti.
Motosikletçiler tiritte buluştu
Samsun Motosiklet Kulübü üyeleri, Havza ilçesinde bağlı Ilıca Beldesi'nde düzenlenen tirit programına katıldığı bildirildi.
İlk yorum yazan siz olun