"Meyveleri topladık"

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, parti olarak yaptıkları çalışmaların meyvelerini 2011 genel seçimlerinde topladıklarını söyledi

İlkadım ilçesinde bütün mahalleler ve 11 köyde kurdukları yönetimlerle çalışmalarını aralıksız sürdürerek İlkadım ilçesi olarak 12 Haziran 2011 genel seçimlerine girdiklerini dile getiren Kurnaz, seçimlerde Türk halkının en doğru seçimi yaparak AK Parti'nin iktidarlığını ciddi bir oy oranı ile pekiştirdiğini kaydetti.

"HALKIMIZ BİZE GÜVENİYOR"

Kurnaz, "İlkadım ilçe teşkilatı olarak toplantılarımızı ve çalışmalarımızı düzenli bir şekilde sürdürdük. 2011 genel seçimlerine en iyi şekilde girmek için hiç ara vermeden ciddi bir şekilde çalıştık. İlçemizde yaptığımız bu girişimlerin meyvelerini genel seçimlerde topladık. Halkımızın AK Parti'ye güveninden en ufak bir şüphemiz yoktu ve bu güven de boşa çıkmadı" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri