MEVLİTLİ İFTAR YEMEĞİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi tarafından dernek binası önünde mevlitti İftar yemeği düzenlendi

Şehit düşen memeciklerimiz için İftar yemeği öncesi Kur’an-ı Kerim okundu. Ve ardından yemek duasını Bafra Müftüsü İsmail Çiçek yaptı. Dernek binası önünde düzenlenen iftar yemeğine yaş haddinden emekli olan ilçe Kaymakamı Halis Arslan, Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Emekli Dr. Kurmay Albay İbrahim Yıldırım, Samsun Garnizon Komutanlığı Şehit Gazi İşlem Kısım Amiri Piyade Albay Saffet Akçin, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Serkan Savaş ’in yanı sıra şehit ve gazi aileleri ile davetliler katildi.

‘SİZLERLE BİRLİKTE OLMAKTAN OLAYI ÇOK MUTLUYUM’
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var, ”Geleneksel hale getirdiğimi z iftar yemeğine sizlerle birlikte olmaktan olayı çok mutluyum. Bu akşam aramızda çok değerli misafirler var kendirline hoş geldiniz diyorum ve burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçemize geldiği günden bu yana her zaman yanımızda olan ve yaş haddinden emekliye ayrılan ilçe kaymakamız Sayın Halis Arslan’a yaşam hayatında başarılar diliyorum” diye konuştu.

‘CUMA GÜNÜ MESAİ BİTİMİNDE GÖREVİMDEN AYRILIYORUM’
Yaş haddinden emekli olan ilçe Kaymakamı Halis Arslan ise,”24 Eylül 2014’de geldim bu güzel i ilçede şehit ve gazi aileleri ile birlikte oldum. Cuma günü mesai bitiminde görevimden ayrılıyorum. Hepinizi Bursa’ya bekliyorum bir evinizde orada var. Zaman buldukça bende sizleri burada ziyaret edeceğim. Bende hakkınız varsa helal edin ve bende hakkımı sizlere helal ediyorum ”dedi.

‘KERMESTEN ELDE EDİLEN GELİRİ ŞEHİT AİLELERİNE BAĞIŞLADIK’
İftar yemeğinin ardından teşekkür plaketini Başkan Saadet Var'ın elliden alan, Bafra Mehmet Ulusar Anaokulu Okul Müdürü Saadet Öztürk, “Proje kapsamında düzenlemiş olduğumuz kermesten elde edilen geliri şehit aileleri ve çocukları için derneğe bağışlanmıştır. Öğretmenlerimize,  velilerimize ve destek veren herkese teşekkür ediyorum ve her zaman şehir ailelerimizin yanında olacağım "diye konuştu.

‘DESTEK VEREN MÜDÜR VE ÖĞRETMENLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM’
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi basın sözcüsü Köksal Öner’de Öncelikle derneğimize bağış yapan Bafra Mehmet Ulusar Anaokulu Okul Müdürü Saadet Öztürk’e öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Emekliye ayrılacak olan kaymakamız Sayın Halis Arslan’da bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Birlikte güzel günlerimiz oldu ”dedi. 
Köksal ÖNER

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YAŞAM Haberleri