Memura indirimli Kasko

Türkiye Kamu-Sen tarafından gerçekleştirilen “Kamu Kasko Projesi”yle konfederasyon üyesi memurlar ile eş ve çocuklarına yüzde 65'e varan indirimli kasko yaptırma imkanı sağlandı.


Türkiye Kamu-Sen Genel Mali Sekreteri ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci,bir sigorta şirketiyle vardıkları anlaşma çerçevesinde, konfederasyon üyesi memurlara yönelik “Kamu Kasko Projesi” başlattıklarını bildirdi.

Proje kapsamında, üyeleri ile eş ve çocuklarına yüzde 65'e varan oranda indirimli kasko olanağı yaratıldığını anlatan Kahveci, böylece üyelerine, piyasadaki fiyatlardan önemli oranda düşük bir kasko hizmeti sunulacağını söyledi. Kahveci, üyelerinin, bin YTL'lik kasko hizmetini 350 YTL'ye alabileceklerini kaydetti.

GÜNCEL Haberleri