Ladik Belediyesi, Ramazan ayının ruhuna uygun olarak ilçenin farklı noktalarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Belediye yönetimi, hem kırsal mahallelerde hem de huzurevinde kurulan iftar sofralarında ilçe sakinlerinin Ramazan sevincine ortak oldu. Ladik Belediye Başkanı Adnan Topal, Ağacakaya Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına katılarak mahalle sakinleriyle aynı sofrayı paylaştı.
Ramazan ayının kalpleri yumuşatan atmosferine vurgu yapan Başkan Topal, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Ramazan; kalplerin yumuşadığı, duaların göğe daha içten yükseldiği bir mevsim… Ağacakaya Mahallemizde kurulan gönül sofrasında hemşehrilerimizle aynı lokmayı paylaştık, aynı duaya 'âmin' dedik." Belediyenin bir diğer anlamlı durağı ise Ladik Kemal Kaplan Huzurevi oldu. Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Baştan, huzurevi sakinleri onuruna düzenlenen iftar programına katılarak ilçenin "çınarları" ile bir araya geldi. Büyüklerin tebessümü ve hayır dualarıyla renklenen programda, yerel yönetimin yaşlılara yönelik vefası bir kez daha ön plana çıktı.
"Büyüklerimizin tebessümü en büyük mutluluğumuz"
Ladik Belediyesi tarafından huzurevi ziyaretine ilişkin yapılan açıklamada, Ramazan ayının sağlık ve huzur getirmesi temennisinde bulunularak şu mesaj paylaşıldı: "Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleştirilen programda; büyüklerin tebessümü ve hayır duaları vardı. Nazik ev sahiplikleri için huzurevi yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz." İftar programlarının ardından mahalle sakinleri ve huzurevi sakinleriyle yapılan samimi sohbetler, Ramazan’ın birleştirici gücünü bir kez daha gösterdi. Ladik Belediyesi, Ramazan ayı boyunca ilçedeki tüm kesimlere ulaşarak gönül köprüleri kurmaya devam edeceklerini bildirdi.