Kozluk Büyükşehir'in takdirini kazandı

Kozluk Belediyesini ziyaret eden Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, yapılan hizmetlerin il ayarında olduğunu belirterek Belediye Başkanı Şenol Kul'a teşekkür etti.

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kozluk Belediyesine gelen Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, beldesinde gerçekleştirdiği hizmetler nedeniyle Belediye Başkanı Şenol Kul'u takdir ettiklerini ifade etti.
Yeni Büyükşehir yasasının yürürlüğe girmesi ile birlikte belde ve köylerde bir çok hizmetin büyükşehir eliyle yürütüleceğini hatırlatan Arlı, merkezde uygulanan modeli yeni yasayla birlikte tüm şehir genelinde uygulamak istediklerini ifade etti. Kozluk'ta yapılan belediyecilik hizmetlerinin tüm beldelere örnek olması gerektiğini belirten Arlı, Kozluk'ta yapılan kent meydanı projesi nedeni ile Başkan Kul'a teşekkür etti.
Yeni yasa ile birlikte Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Kararı gereği büyüklüğü 10 bin m2 den fazla olan parkların Büyükşehir Belediyesi kontrolüne geçeceğine işaret eden Arlı, Kozlukta yapılan kent meydanının toplamda 22 bin m2 alana ulaştığını, bu anlamda bölgenin en büyük kent meydanı ünvanını kazandığını ifade etti.
 
Kent Meydanı hakkında Arlı'ya bilgi veren Kul ise, içerisinde oyun parkları kafeterya oturma alanları işyerleri gibi birçok işyeri ve aktiviteleri barındıran alanın Büyükşehir Belediyesi tarafından sahiplenmesinin güzel olacağını belirterek, "Daha profesyonel manada donatılarak iyi hizmetler vereceğini düşünüyorum. Park ve meydanlar yerleşim alanlarında önemlidir."ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri