İlk olarak Kuşçular ,Kaygusuz ,İkiztepe ,Emenli Köylerinde şeçmenle buluşan İlçe örgütü , Fevziçakmak Mahallesi Muhtarını da ziyaret etti. CHP'liler, köylerin sorunlarını dinleyerek rapor haline getirdi ve partiye üye kabul ettiler. CHP Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay Bütün Şehir Yasası ile ilgili olarak vatandaşları bilgilendirdi.m Oktay," Her ne yaparlarsa yapsınlar ne yasa çıkarırsa çıkarsınlar bizde bu yasaları lehimize çevirmek için sizlerle birlikte tek yürek, tek yumruk ne gerekiyorsa yapacağız. Bu seçimler halkın iktidarının kurulduğu seçimler olacak bırakıp gitsinler artık Bafra'yı elli yıldır sağ iktidarlar yönetiyor durum ortada artık yeter biz Bafra da halkın iktidarını kuracağız.'' dedi .
TOHUM YASASI ESARETTİR
Köy gezilerine bir uzman veteriner ve ziraat mühendisiyle birlikte giden CHP İlçe örgütü vatandaşlara yeni yasalarla ilgili bilgiler de veriyor. CHP'nin ziyaretine katılan Uzman Ziraat Mühendisi Esra Deniz Karagöl, "Dünyanın hiçbir ülkesinde böyle tohum yasası olmaz. Bu tamamen esarettir. Köylü kendi tohumunu bile patent almadan toprakla buluşturamayacak. Bu yasa vatandaşı büyük sermayeye tutsak etmekten başka bir şey değil." diye konuştu.
Veteriner Hekim Kemal Bütüner de yem fiyatlarının fazlalığı, ürünün fiat yetersizliği, ithal etin hayvancılığa verdiği zararları dile getirdi. Bütüner, köylünün kendilerine verilen ithal hayvanların fason çıktığını, besi üreticisinin canlı hayvanın kilosunu 7 TL'ye satamadığını belirterek, bu iktidarın köycülüğe verdiği zararı sadece CHP'nin kuracağı halk iktidarı ile çözüleceğini ifade etti.
Köy ve mahalle gezilerine başladılar
CHP Bafra İlçe örgütü köy ve mahalle gezilerine başladı.CHP'liler köy ziyaretlerine Ziraat Mühendisi ve Veteriner ile gidiyor.
İlk yorum yazan siz olun